Update Coronavirus [COVID-19]

Hoe werkt het gespreid betalen van je vliegticket?

Bij Spread kan je je vliegticket gespreid betalen in 3 termijnen tegen 0% rente. Nu komt die verre droomreis naar de zon, populaire stedentrip of last minute vliegvakantie opeens wel heel dichtbij! Maar hoe werkt het gespreid betalen van je vliegticket?

hawaii-vliegvakantie

Hoe kan ik mijn vliegticket gespreid betalen?

Bij Spread kan je gemakkelijk en snel zoeken naar je gewenste bestemming en je vliegticket gespreid in 3 termijnen betalen. Op onze website kan je vluchten vinden naar alle bestemmingen ter wereld met alle verschillende vliegmaatschappijen. Zodra je de gewenste vlucht hebt gevonden hoef je alleen direct de eerste termijn te betalen om je vliegticket per e-mail te ontvangen. Het betalen van de eerste termijn kan veilig en gemakkelijk met iDeal.

Kan ik al op reis voordat ik alle termijnen heb betaald?

Spread maakt het voor jou mogelijk om al op reis te kunnen door alleen de eerste termijn van je vliegticket te betalen. Na de eerste termijnbetaling ontvang je je vliegticket in je mailbox en kan je direct op vliegvakantie. De resterende twee termijnen betaal je binnen 30 en 60 dagen na het moment van boeken. Voor het gespreid betalen van de tweede en derde termijn krijg je een e-mail van onze betalingspartner In3. Zo kan je gemakkelijk de tweede en derde termijn betalen – mogelijk aan het zwembad op je vakantiebestemming!

Is het gespreid betalen voor mijn vliegticket duurder?

Nee, het gespreid betalen van je vliegticket bij Spread is niet duurder. Wij maken het mogelijk om je vliegticket gespreid te betalen tegen 0% rente. Als online vliegticketvergelijker rekenen wij alleen boekingskosten voor het boeken van je vlucht op onze website. Deze kosten rekenen wij voor het vergelijken van alle soorten beschikbare vluchten met alle vliegmaatschappijen en onze professionele klantenservice die voor je klaarstaat om je vragen te beantwoorden.


De getoonde prijzen op onze website ontvangen wij vanuit de luchtvaartmaatschappij, waar wij als online vliegticketvergelijker geen invloed op hebben. De prijs van een vliegticket is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het beschikbare aantal plekken op het moment van boeken of hoe ver je vlucht in de toekomst ligt.

De voordelen van Spread

Alle airlines en bestemmingen
Direct op reis na de eerste termijnbetaling
Gespreid betalen zonder rente