Update Coronavirus [COVID-19]

Bij Spread kan je je vliegreis eenvoudig in 3 termijnen betalen tegen 0% rente en zonder BKR-registratie. Via onze zoekmachine vind je gemakkelijk de goedkoopste vluchten naar alle bestemmingen ter wereld met alle airlines. Of je nu op zoek bent naar die heerlijke droomvakantie op dat tropische eiland, een last minute vliegreis voor een romantische stedentrip of het bezoeken van familie of vrienden in buitenland, bij Spread is alles mogelijk.

zonvakantie

Hoe werkt het in termijnen betalen van mijn vliegreis?

Iedereen heeft er wel eens last van: die droomvakantie die net iets te duur is om in één keer te betalen of die onverwachte last minute vliegreis naar het buitenland die aan de prijzige kant is. Door bij Spread je vliegvakantie te boeken is dit verleden tijd en kan je je vliegticket gespreid in drie termijnen betalen. Zo kan je verantwoord op reis en de kosten van het ticket spreiden over drie termijnen of salarisrondes. Bij Spread zijn wij de eerste online vliegticketvergelijker in Nederland die het mogelijk maken je vliegticket in drie termijnen te betalen tegen 0% rente en zonder BKR-registratie.Om je vliegticket te ontvangen hoef je alleen direct de eerste termijn te betalen. Zodra je boeking is bevestigd ontvang je van ons per e-mail je vliegticket. Het voordeel van het boeken bij Spread is dat je hierdoor al op vakantie kan door alleen de eerste termijn te betalen. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen na het moment van boeken. Deze termijnen kan je gemakkelijk betalen via een e-mail die je van onze betalingspartner In3 ontvangt.

Naar welke bestemmingen kan ik vliegen met Spread?

Bij Spread kan je alle vluchten ter wereld vinden met alle verschillende airlines. Wij maken het voor jou zo makkelijk mogelijk om de goedkoopste vluchten van verschillende vliegmaatschappijen naar je gewenste bestemming onderling te kunnen vergelijken. Dit resulteert in een aanbod van meer dan 9000 bestemmingen wereldwijd met ruim 250 verschillende vliegmaatschappijen. Zo kan je op onze website eenvoudig je vliegroute samenstellen en je vlucht altijd in drie termijnen gespreid betalen!

De voordelen van Spread

Alle airlines en bestemmingen
Direct op reis na de eerste termijnbetaling
Gespreid betalen zonder rente